Miksi sisäympäristöä kannattaa puhdistaa hyvillä probiooteilla?

Kohtaamme hyviä probiootteja päivittäin ulkoilmassa, jossa ne pitävät huolta ettei haitallisten mikrobien määrä pääse liian suureksi.

Sisätiloissa, joissa vietämme suuren osan ajastamme, ei hyviä probiootteja ole tarpeeksi, vaan mikrobitasapaino on jopa 5:1 haitallisten hyväksi. Tästä syystä meitä vaivaa astma ja allergiat, sekä tartuntataudit leviävät sisäilman ja pintojen välityksellä.

betterair laite tuottaa patentoidun yhdistelmän hyviä probiootteja sisäilmaan, jossa ne kuluttavat ilmasta ja pinnoilta haitallisten mikrobien tarvitseman ravinnon. Näin haitallisten mikrobien elinmahdollisuudet tukahtuvat ja niiden ihmiselle aiheuttamat oireet vähentyvät. 

Esimerkkinä allergia –

Suurin osa allergiaoireista aiheutuu sisäympäristössämme olevista allergeeneista, kuten siitepöly, pölypunkit, homeitiöt ja lemmikkieläinten hilse. 

Allergialääkkeet lievittävät oireita, mutta eivät poista todellista ongelmaa – sisäympäristön allergeeneja. Todellinen vaikutus on allergeenien poistamisella ympäristöstä, jossa vietämme eniten aikaa – makuuhuone, toimisto, jopa auto.

Tähän betterairin pieni, ladattava ja äänetön laite on omiaan. betterairin tuottamat probiootit eliminoivat allergeenit sisäilmasta ja pinnoilta, vähentäen samalla myös niiden aiheuttamia allergia- ja astmakohtauksia. 

Miten probiootti puhdistaa?

Probiootti on WHO:n määritelmän mukaan elävä mikro-organismi, jonka käyttö sopivana annoksena antaa isännälleen tutkitun ja todennetun hyödyn. Probiootti onkin yleisesti tuttu turvallisena ja luonnollisena ruoansulatusjärjestelmän mikrobitasapainottajana.

Probiootteja tapaa myös nestemäisissä siivoustuotteissa. Niiden toiminta perustuu biofilmin muodostumiseen siivotulle pinnalle. Siten pyritään viemään elintilaa ei-toivotuilta mikrobeilta lisäämällä vaarattomien mikrobien määrää.  

betterair laite tuottaa patentoidun yhdistelmän hyviä probiootteja sisäilmaan, jossa ne kuluttavat ilmasta ja pinnoilta haitallisten mikrobien tarvitseman ravinnon. Näin haitallisten mikrobien elinmahdollisuudet tukahtuvat ja niiden ihmiselle aiheuttamat oireet vähentyvät. 

Tutkitusti tehokas ja turvallinen

Probioottien hyödyntäminen on viime vuosina kasvanut huomattavasti eri aloilla. Niiden on huomattu mm. parantavan ihmisen ruoansulatusjärjestelmän toimivuutta, immuniteettia ja yleistä terveyttä. 

Uusin lähestymistapa on ollut tutkia sisätilojen tartuttavuutta ja probioottien vaikutusta sisäilman ja pintojen viruksiin ja haitallisiin mikrobeihin. Haitallisten mikrobien täydellisen tuhoamisen tavoittelu desinfioimalla saattaa kehittää resistenssejä kantoja, kun taas hyvillä probiooteilla niiden elinedellytysten tukahduttaminen ei. 

Betterair-laitteilla on tehty vaikuttavuustutkimuksia erilaisissa sisäympäristöissä, kohdaten erilaisia mikrobikantoja. (allergeenit, homeitiöt, virukset ja bakteerit).  Tutkimukset ovat toteuttaneet sertifioidut laboratoriot.  ”Ennen ja jälkeen”-näytteet ovat osoittaneet selkeitä haitallisten mikrobien tasojen vähentymistä.

betterair probiootti tehokas ja turvallinen

CE- hyväksytyn betterairin patentoidun probioottiyhdistelmän teho ja turvallisuus on kansainvälisesti laajalti tunnnustettu.
EPA hyväksyntä (94339-1, August 2021). FDA hyväksytty. GRAS – Generally Recognized as Safe. US’s Made Safe, Parent Tested Parent Approved (PTPA), Australia’s Sensitive Choice, British AllergyUK, Italian SIMA, EU’s EcoCert, and Chilean ministry of health.